Rekisteröitymisohjeet

Tutustu palvelukuvaukseen sekä rekisteröitymis- ja avainsanaohjeisiin avaamalla ne erilliseen ikkunaan.

Avainsanaohje

Palvelukuvaus

Rekisteröitymisohje

  • 20 syyskuu 2018 Avin valvonta paljastaa: Kunnat eivät noudata tilaajavastuutaan riittävän tarkasti
  • 20 syyskuu 2018 Varsinais-Suomen Yrittäjät edistää hankinta- ja ostolaskudatan hyödyntämistä
  • 20 syyskuu 2018 Julkisissa hankinnoissa on koko Lapin etu että paikallisuus tarkoittaa koko maakuntaa – "Meidän ei ole pakko ostaa halvinta eikä ainakaan huonointa."
  • 06 syyskuu 2018 Yrittäjien Pentikäinen: Helsingin pitää yksityistää Palmia
  • 28 kesäkuu 2018 KKV huomautti Riihimäen ja Vaasan kaupunkeja kilpailuttamattomista hankintasopimuksista

Ota yhteys neuvontaan

Haluatko lisätietoja? Onko sinulla kysyttävää palvelusta?

Ota yhteys neuvontaan

Maksuton koekäyttö 90 päivää

Yrityksellä on mahdollisuus ottaa hankinta-asiamiespalvelu koekäyttöön veloituksetta 90 päivän ajaksi. Palvelu on käytettävissä kokonaisuudessaan täysin oikeuksin koko koekäyttöajan. Mikäli yritys ei halua koekäyttöjakson päättymisen jälkeen jatkaa palvelun käyttämistä maksullisena, tulee käyttäjän irtisanoa palvelu kirjautumalla käyttäjätunnuksillaan palveluun ja menemällä Omat tiedot -osioon ja valita kohta Palvelutiedot ja edelleen Peruuta tilaus ja poista käyttäjätili. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi irtisanoa palvelun ilmoittamalla siitä hankinta-asiamiehelle lähettämällä ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@hankinta-asiamies.fi. Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen koejakson päättymistä.

Kun yritys haluaa jatkaa palvelun käyttämistä koekäytön päätyttyä, jatkuu palvelu automaattisesti maksullisena 12 kuukauden ajan (alueellinen palvelu 10 €/kk ja valtakunnallinen 16,50 €/kk, alv 0%). Koekäyttöajan päättyessä yritys voi tarvittaessa muuttaa palvelun laajuutta vaikkapa alueellisesta valtakunnalliseksi tai muuttaa hakuun käytettäviä avainsanojaan.

Jos haluat lisätietoja niin ota yhteys alueesi hankinta-asiamieheen klikkaamalla "Ota yhteys neuvontaan" painiketta. Lue ja tarkista maksuttoman koekäytön ehdot palvelukuvauksesta lataamalla tiedosto.

Rekisteröidy käyttäjäksi

1. Yrityksen tunnistaminen2. Yrityksen tiedot3. Käyttäjä- ja palvelutiedot

Yrityksen tunnistaminen

Syötä yrityksesi nimi alla olevaan kenttään. Jos yrityksesi nimeä ei näy automaattisesti syöttökentän alle aukeavassa listassa, kirjoita yrityksesi nimi kokonaan virallisessa muodossa ja paina seuraava -painiketta.

Rekisteröi yrityksesi oman aluejärjestösi alle.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Yhteistyökumppanit

Tietosuojaseloste