Rekisteröitymisohjeet

Tutustu palvelukuvaukseen sekä rekisteröitymis- ja avainsanaohjeisiin avaamalla ne erilliseen ikkunaan.

Avainsanaohje

Palvelukuvaus

Rekisteröitymisohje

  • 17 tammikuu 2018 Alueuudistuksen palvelukeskus vaatii EU:n hyväksynnän
  • 07 tammikuu 2018 Kunnan tehtävä on tukea yritystoimintaa, ei tehdä sitä itse
  • 22 joulukuu 2017 Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen valinta
  • 20 joulukuu 2017 Suomalaiset pk-yritykset pärjäsivät hyvin kuntahankintojen kilpailutuksissa
  • 14 joulukuu 2017 Ruoantuottajia koulutetaan tarjoamaan tuotteitaan julkisiin keittiöihin

Ota yhteys neuvontaan

Haluatko lisätietoja? Onko sinulla kysyttävää palvelusta?

Ota yhteys neuvontaan

Maksuton koekäyttö 90 päivää

Yrityksellä on mahdollisuus ottaa hankinta-asiamiespalvelu koekäyttöön veloituksetta 90 päivän ajaksi. Palvelu on käytettävissä kokonaisuudessaan täysin oikeuksin koko koekäyttöajan. Mikäli yritys ei halua koekäyttöjakson päättymisen jälkeen jatkaa palvelun käyttämistä maksullisena, tulee käyttäjän irtisanoa palvelu kirjautumalla käyttäjätunnuksillaan palveluun ja menemällä Omat tiedot -osioon ja valita kohta Palvelutiedot ja edelleen Peruuta tilaus ja poista käyttäjätili. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi irtisanoa palvelun ilmoittamalla siitä hankinta-asiamiehelle lähettämällä ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@hankinta-asiamies.fi. Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen koejakson päättymistä.

Kun yritys haluaa jatkaa palvelun käyttämistä koekäytön päätyttyä, jatkuu palvelu automaattisesti maksullisena 12 kuukauden ajan (alueellinen palvelu 10 €/kk ja valtakunnallinen 16,50 €/kk, alv 0%). Koekäyttöajan päättyessä yritys voi tarvittaessa muuttaa palvelun laajuutta vaikkapa alueellisesta valtakunnalliseksi tai muuttaa hakuun käytettäviä avainsanojaan.

Jos haluat lisätietoja niin ota yhteys alueesi hankinta-asiamieheen klikkaamalla "Ota yhteys neuvontaan" painiketta. Lue ja tarkista maksuttoman koekäytön ehdot palvelukuvauksesta lataamalla tiedosto.

Rekisteröidy käyttäjäksi

1. Yrityksen tunnistaminen2. Yrityksen tiedot3. Käyttäjä- ja palvelutiedot

Yrityksen tunnistaminen

Syötä yrityksesi nimi alla olevaan kenttään. Jos yrityksesi nimeä ei näy automaattisesti syöttökentän alle aukeavassa listassa, kirjoita yrityksesi nimi kokonaan virallisessa muodossa ja paina seuraava -painiketta.

Rekisteröi yrityksesi oman aluejärjestösi alle.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Yhteistyökumppanit

Toteutus Sofokus Oy